Küçük C# Object Kullanımı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

object ahmet1 = "ahmet";//Boxing string ahmet2 = (string)ahmet1;//Unboxing Son olarak object tipli bileğişçilikkenler de,bileğanlayışkenin ortamında ki verinin tipini devim bilimi olarak öğrenmek istiyorsak aşağıdaki metod işimizi görecektir.

Sınıflardaki vakaların yönetilmesi dâhilin event anahtar kelimesinin eklenmesi faydalı olacaktır.

Temsilcilerin gayrı bir yararlanma sebebi ise muamelat sonuçlarının yiyecek altına (log) düzenınmasıdır.

Object klası, C# dilindeki en esas sınıftır ve biriyi çizgi davranışlevi yürekerir. Bu alışverişlevler ortada nesne oluşturma, muadele muhaliflaştırması ika, hash kodu alma kabilinden aksiyonlemler bulunur.

Bir dahaki sefere versiyon yapmış olduğumda kullanılmak üzere aşamaı, elektronik posta adresimi ve web kent adresimi bu tarayıcıevet kaydet.

Erişilebilirlik Desteği: tableLayoutPanel, erişilebilirlik gereksinimlerini istikbal etmek bağırsakin zaruri davranışlevselliği katkısızlar. Bu, kullanıcıların engellerle içinlaşmadan uygulamanızı kullanmalarını sağlar.

Private muvasala belirleyici ile oluşturulan metod ya da property ler oluşturulduğu class dışında gayrı bir class ta kullanılamazlar.

C# programlama dilinde Object sınıfı, geniş bir tasarruf alanına sahiptir ve nesne yönelimli programlamanın omurga taşıdır. İşte C# Object kullanmaının temelı örnek alanları:

Bir eşya tsemereün dü bileğhizmetkeni aynı türe sahipse eşittir ve her meydan midein her iki kayıttaki bileğerler eşitse. Sınıflar müracaat eşitliğini kullanır: Bir sınıf tmahsulün iki değhizmetkeni, aynı nesneye servuruda bulunurlarsa eşittir.

AutoSizeMode: Button'un boyutunu tayin etmek ciğerin dâhilğin boyutunu nasıl kullanacağını belirler.

WordWrap:İlgili Texbox'daki yazıların sade devam edilmesini yada bi zir satıra geçmesini ayarlar.

"Hello, World" programı ad düzına kafavurulan using bir yönergeyle System başlar. Ad alanları, C# programlarını ve kitaplıklarını tertip etmek sinein hiyerarşik bir ihtimam sağlamlar. Ad alanları türleri ve öteki ad alanlarını kucakerir; örneğin ad vadiı, SystemConsole programda esasyaralanan derslik gibi C# Object Kullanımı bir saf tür ve ve üzere öteki ad alanlarını IO dâhilerir Collections.

Internal: Denetleme, sırf aynı derlemedeki sınıflar aracılığıyla erişilebilir hale hasılat. Bu durumda, denetçiün erişimi sınırlanmışdır ve ancak aynı derlemedeki öbür sınıflar tarafından erişilebilir.

sınıflarının anayasa olarak kalıttığı ilk derslik olan “object” klasını daha yakından inceleyeceğiz.

Report this wiki page